Nincs termék a kosárban
15-50% kedvezmény minden könyvre! 1 napos házhozszállítás

Fizetés és szállítás

Fizetés

A termékek mellett feltüntetett vételár minden esetben tartalmazza az általános forgalmi adót. A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget kártyás fizetés esetén előre, az oldalon megjelenő OTP banki terminálon keresztül kell fizetnie. E-könyvet csak bankkártyával lehet kifizetni. Készpénzes fizetés esetén utólag, a csomag átvételekor kell a futárnak fizetnie. A fizetés készpénzben történik, utánvéttel. Könyvtárak, intézmények és nagyobb értékű céges megrendelések esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés is kérhető. Erre vonatkozó igényét kérjük, külön jelezze ügyfélszolgálatunknak.

Szállítás

A szállítási költség a könyvek súlyától függetlenül Magyarország egész területén egységesen 550 Ft, 10 000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes. A raktáron lévő könyvek szállítási határideje 1 munkanap. A munkanapokon 15 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon, a pénteken 15 óráig leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki. Könyveit a GLS Hungary csomagszállító szolgáltatásával juttatjuk el otthonába, vagy akár munkahelyére. (Postai úton, postafiókcímre nem kézbesítünk.)

A GLS a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre, előzetes egyeztetés nélkül. Kérjük, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a megrendelésnél, ahol Ön napközben is elérhető. Kérjük, hogy az adatainál a telefonszámát is adja meg, hogy ha kézbesítés közben bármilyen probléma felmerülne, a GLS felvehesse Önnel a kapcsolatot. A kiszállítási értesítőt követő munkanapon a csomagazonosító szám segítségével Ön is érdeklődhet a csomag állapotáról a GLS Ügyfélszolgálatán. Az ügyfélszolgálat a 06-1-802-0265-ös telefonszámon érhető el munkanapokon 7-19 óra között. A csomagküldő szolgálat részletes szállítási feltételeit az alábbi weblapon is elérheti: http://www.gls-hungary.com.

A megrendelések szerződéses partnerünk, a Pécsi Direkt Kft raktárába érkeznek be, ahol gondoskodnak a termékek csomagolásáról és feladásáról. E-könyvek esetében közvetlenül szolgáljuk ki vásárlóinkat.

Adatai: Pécsi Direkt Kft.

(06-72) 777-927 (munkanapokon: 8-16-ig)
Levélcím:7630 Pécs, Üszögi-kiserdő u. 1.
Adószám: 11009498-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-679-323
Bejegyezte a Fővárosi Bíróság, mint cégbíróság.
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma: C/003 153 /2005

A megvásárolt termékekre vonatkozó szerződés a Pécsi Direkt Kft. és a felhasználó között jön létre. A szerződés nem minősül írásba foglalt szerződésnek, és a szolgáltató nem iktatja. A szerződés lehetséges nyelve: magyar.

Szavatosság

A megrendelt termékekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztasson bennünket az ügyfélszolgálat@polc.hu címen. Hibás teljesítés esetén megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: elsősorban kicseréljük, ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a Pécsi Direkt Kft.-t terhelik.

Elállás joga

Ön a csomag átvételétől számított 8 munkanapon belül a vásárlástól – figyelemmel a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 5. §-ára – indoklás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén a nyilatkozatot az elállásra nyitva álló határidőn belül kell elküldeni. A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes) kiadványt a megrendelő nevével, saját költségén küldje vissza a Pécsi Direkt Kft. címére (7630 Pécs, Üszögi-kiserdő u. 1.), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a kiszállított termékek vételárát. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Felhívjuk figyelmét, hogy nem gyakorolhatja a fenti elállási jogát hang- és képfelvétel megrendelése esetén, ha a kiszállítás után a védőcsomagolást felbontotta. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt a Pécsi Direkt Kft. díjmentesen kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, a könyv vételárát visszatérítjük Önnek. Kérjük, hogy ha sérülést vagy hibát észlel az átvett terméken, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot az Ügyfélszolgálattal.