Nincs termék a kosárban
15-50% kedvezmény minden könyvre! 1 napos házhozszállítás

A Megmentő

Nyomtatott könyv

A Megmentő (Könyv) ismertetője

Konspiráció, szerelem, hatalom, pénz, tündöklés és leszámolás - Frei Tamás kalandregénye új műfajt képvisel a magyar könyvpiacon. Igazi újdonság!
A napjainkban játszódó "kőkemény" thriller kitalált szereplőkkel, de valós helyszínekre röpíti el az olvasókat. A könyv ... Folytatás ››

A szerző további művei

Vélemények és értékelések

 • - 2012. 04. 17.

  Nem csalódtam! Nagyon jó , izgalmas ,érdekes könyv. A Bankárral együtt ismételten 5-ös jegyet adok ! Aki teheti olvassa el ! Mindkét könyv hatalmas
  elismerés az írónak. Köszönöm!!!! • - 2011. 12. 03.

  Karácsonyra leptek meg vele, tényleg letehetetlen!Alig várom,hogy a Bankár megérkezzen!

 • - 2011. 10. 07.

  Kicsit fanyalogva fogadtam, hogy Frei a világmagyar könyvírásba fogott. Aztán elkezdtem olvasni és pár oldal után be kellett vallanom magamnak, hogy izgalmas és jó könyv jött össze. Vannak még benne szükségtelen üresjáratok és néha túl ponyvás, de hasonló dolgot mostanában nem olvastam.

 • - 2011. 09. 16.

  Ajándékba kaptam ezt a könyvet, sokáig bele sem néztem, mert nem rajongtam az íróért. De amikor belekezdtem, szinte egyszerre elolvastam. Letehetetlen, izgalmas, jól kidolgozott, jól megírt könyv a maga műfajában. A legjobb magyar krimi. A Bankárok című könyvét is el fogom olvasni.

 • - 2011. 06. 16.

  Jó kis könyv a maga műfajában. Mostanában nem ilyen az érdeklődésem, ez a könyv is igazából azért keltette fel a kíváncsiságom, mert érdekelt, hogy Frei ilyet is tud-e. És tud, tényleg hatásos. Naprakész, mentes a túlzásoktól – csak annyi van benne, amennyi egy ilyen, filmszerűen pergő regénybe kell –, kellő izgalmat is tartogat, ami az akciójeleneteket illeti, a szerelmi szál sincs túllihegve (bár volt egy pillanat, amikor féltem ettől, de szerencsére nem így lett), viszont mint minden ilyen műnek, ennek is kiszámítható, túlságosan kiszámítható a vége. De egynek jó volt, alig vettem észre, hogy 600 oldal.
  (Amint kiderült, én már birtoklom és olvastam ezt a könyvet és bátran ajánlom :))

Írjon Ön is véleményt a(z) A Megmentő termékről!

Értékelje Ön is a terméket!