Nincs termék a kosárban
15-50% kedvezmény minden könyvre! 1 napos házhozszállítás

Húsételek

  • Nagyszerű húsételek

    Csengőkert Könyvkiadó

    Tűzrőlpattant receptek sorozat

    A "Tűzrőlpattant receptek" sorozat e kiadványában válogatást találunk több mint 100 könnyű szárnyasétel, szaftos pörkölt, ropogós sült, disznótoros csemege, ízletes pecsenye receptjeiből. Többek közt megtudhatjuk, hogyan készül a Savanykás-almás aprólékleves, a Lencsés kakas, a Sertéstarja zselében, a Juhtúrós csirkemell, a...

    Online ár: 559 Ft
    Eredeti ár: 699 Ft
    Megtakarítás: 20%
  • A tökéletes steak

    Marcus Polman

    Gabo Könyvkiadó

    Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit és Párizs híres éttermeit, hogy kiderítse. Beszélt profi hentesekkel, bioállat-tenyésztőkkel, szakácsokkal és más gasztronómiai...

    Online ár: 2 880 Ft
    Eredeti ár: 3 600 Ft
    Megtakarítás: 20%
  • Alain Ducasse konyhaművészete - Húsételek

    Alain Ducasse

    Alexandra Kiadó

    Alain Ducasse konyhaművészeti sorozatának "Desszertek és cukrászat" című kötete után most a "Húsételek" című részét veheti kézbe a magyar olvasó. A mű valódi szintézise annak, amire a szerzőt az elmúlt negyedszázad megtanította. Könyvéből megismerhetjük a francia konyha teljes repertoárját, a klasszikus és eredeti...

    Online ár: 6 375 Ft
    Eredeti ár: 7 500 Ft
    Megtakarítás: 15%
  • A mangalica

    Boook Kiadó

    A mangalica egy zsírban gazdag és rendkívül finom ízű húst adó, Magyarországon őshonos sertésfajta, mely hosszú ideig tartó, méltatlan mellőzöttség után néhány éve újra a figyelem középpontjába került: Japántól az Egyesült Államokig mindenütt rajonganak érte a mesterszakácsok. Mindezek ellenére a mangalica még mindig...

    Online ár: 4 667 Ft
    Eredeti ár: 5 490 Ft
    Megtakarítás: 15%
  • 33 szárnyas étel - lépésről lépésre

    Totem Plusz Könyvkiadó

    "Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a finomabbnál finomabb fogásokat. A receptek mindegyikét kipróbáltuk, ezt bizonyítják a főzés közben készített fotók is....

    Online ár: 1 189 Ft
    Eredeti ár: 1 399 Ft
    Megtakarítás: 15%
  • Sült húsok

    Art Nouveau Kiadó

    A sült hús a gasztronómia igazi "világpolgára", hiszen szinte minden ország, illetve régió konyhájának jellemzője; elkészítésének módja viszont mindig a helyi szokások és specialitások szerint változik. Az olaszok elsősorban a borjúhúsra esküsznek, másutt továbbra is a sertéshúsé az elsőség (bár a klasszikus bécsi szelet...

    Online ár: 1 699 Ft
    Eredeti ár: 1 999 Ft
    Megtakarítás: 15%
  • 99 csirke- és pulykaétel

    Lajos Mari, Hemző Károly

    Sanoma Budapest Kiadó

    nők lapja műhely sorozat

    A kötet - néhány klasszikus kivételével - jobbára a hagyományostól eltérő ételek receptjét adja közre, melyek a hozzávalók tekintetében is a könnyebb, kímélő, ízletes-fűszeres konyhavezetés irányába mutatnak. A fehér szárnyashúsok - a megszokott köreteken (krumpli, rizs, tésztafélék) és zöldségeken kívül - nagyon jól...

    Online ár: 2 465 Ft
    Eredeti ár: 2 900 Ft
    Megtakarítás: 15%
  • Receptek marhához, sertéshez

    Tobai Róbert

    MediaM

    Európa és a világ ízei magyarul sorozat

    "Olyan alapanyagok ezek, amelyeket mindig is szerettünk - ha bevalljuk, ha nem. Mind a marha, mind pedig a sertés - már ha tehetjük persze, remélem, igen - mindennapi vendég lehet, lehetne az asztalon. Egy recept akkor jó, ha nem kell tőle megijedni, sem a hozzávalóknál, sem pedig az elkészítéskor. Ezt tartottam szem előtt, amikor...

    Online ár: 723 Ft
    Eredeti ár: 850 Ft
    Megtakarítás: 15%
  • A 100 legfinomabb húsétel

    Takács Erika

    Fix-Term Könyvkiadó

    Hogyan készül a báránycomb? Miként lehet elkészíteni a Rockefeller osztrigát? Milyen a brandyszósz, a mustárpác? Mindezekre a kérdésekre ad választ a színes képekkel teli kötet, amely gyakorlati szempontok alapján dolgozza fel a különböző népek ételeit, különleges receptjeit. A kötetben nagyon sok könnyen, gyorsan...

    Online ár: 4 760 Ft
    Eredeti ár: 5 600 Ft
    Megtakarítás: 15%
  • Vagdaltak

    Dr. Oetker

    Grafo Könyvkiadó

    Ízletes egybesültek és kis fasírozottak, valódi hamburgerek és húsgombócok, finom töltelékek vagy különleges mártások - darált hússal szinte minden elkészíthető. Ebben az új Dr. Oetker szakácskönyvben több mint 50 ötletes recept és 40 fotó mutatja be a vagdaltak felhasználhatóságának sokféleségét. A recepteket - mint eddig...

    Online ár: 1 275 Ft
    Eredeti ár: 1 500 Ft
    Megtakarítás: 15%
  • Vadételek

    Péter Jánosné, Wasztl Anna

    Papp-Ker Kft.

    A könyvben egyaránt megtalálhatók az olcsóbb és a vastagabb pénztárcát igénylő, mint ahogy az egyszerűbb és a munkaigényesebb vadételek is. Így mindenki kedvére böngészhet, mert egész biztosan megtalálja a neki éppen megfelelőt.

    Online ár: 595 Ft
    Eredeti ár: 700 Ft
    Megtakarítás: 15%
  • Szárnyasételek

    Wasztl Anna, Péter Jánosné

    Papp-Ker Kft.

    Hazánkban is egyre nagyobb tért hódít a baromfi fogyasztása. Részben az ára miatt, másrészt azért, mert sokkal egészségesebb, mint a sertés- és marhahús. Leggyakrabban csirkehúst fogyasztunk, de az utóbbi évtizedben a pulykahús is egyre nagyobb helyet foglal el az étrendünkben. Libát, kacsát is gyakran eszünk. A baromfihús bő...

    Online ár: 935 Ft
    Eredeti ár: 1 100 Ft
    Megtakarítás: 15%
  • Szentesi Szárnyaskönyv

    Korpádi Péter

    Nordeco Kiadó

    "Amikor az olvasó kezébe veszi ezt a könyvet, amely különféle baromfiakból készült ételek receptjeit és fotóit tartalmazza, nemcsak a gasztronómia ínycsiklandozó kreációival találkozik, amelyeket hamarosan a saját asztalán is viszontlát, hanem hírt kap egy különös, sok évezredes történetről is, amelyről nemigen szólnak a...

    Online ár: 2 040 Ft
    Eredeti ár: 2 400 Ft
    Megtakarítás: 15%