Nincs termék a kosárban
15-50% kedvezmény minden könyvre! 1 napos házhozszállítás

Twilight - Alkonyat

Nyomtatott könyv

Twilight - Alkonyat (Könyv) ismertetője

Mersz szeretni? Az életed árán is?
Forks fölött mindig felhős az ég. Bella Swan, az érzékeny, zárkózott lány afféle önkéntes száműzetésre ítéli magát, amikor ide költözik apjához. Bella alapjáraton is mágnesként vonzza a bajt, ezúttal azonban nem csak a "mindennapi" csetlések-botlások ... Folytatás ››

A szerző további művei

Vélemények és értékelések

 • - 2016. 12. 13.

  Romaniaba is tetszik szalitani?

 • - 2011. 09. 20.

  Ja, még valami! Itt, a polc.hu-n olvastam bele először :o) Köszönöm!!!


 • - 2011. 09. 20.

  Én jobban szeretem, ha előbb elolvasom a könyvet, és utána látom a filmet, mert a regény általában sokkal jobb. Nos, itt a kettő egyenrangú. A film teljesen visszaadja az eseményeket, a könyvben pedig nem az írói készség az érték, hanem az az egyedülálló sztori, amiben olyan mély réteget mozgat meg az olvasóban/nézőben a szerelemről, hogy a szív alig marad a helyén! Az izgalom, a titkok csak fokozzák az élményt. Felejthetetlen tetralógia, kicsit gagyi csatával a végén. Ezt remélem majd a film teszi helyre. Összességében élmény volt!

 • - 2011. 09. 15.

  Az utóbbi idők legjobb regénye azok közül, amelyeket olvastam. Szeretnék részese lenni a történéseknek. Elgondolkodtat, hogy nem is lenne olyan rossz vámpírnak lenni...

 • - 2011. 09. 14.

  A könyv maga nagyon jó. szabályosan olvastattja magát. le nem lehet tenni. Ha egyszer elkezded.

 • - 2010. 09. 11.

  A baránöm olyan sokat mesélt erröl a könyvröl, hogy muszály volt megvennem, és ugyérzem hogy nagyon jol tettem hogy elösször a könyvet olvastam el aztán megnéztem a filmet. Nekem nagyon tetszet, pedig eddig nem szoktam olvasni, csak nagyon ritkán. Amikor elkeztem olvasni, nem birtam lerakni.

  Én csak mindenkinek ajánlom ezt a könyvet. Hidd el ha megveszed nem bánod meg. :)

 • - 2010. 03. 14.

  Sziaztok! Nem tudom ki mit lát ebből a könyvből! De engem teljesen meg változtatott! Rá jöttem arra hogy ami eddig volt és azt hittem tökéletes nem is az!

 • - 2009. 05. 06.

  Sziasztok!

  Hát a kérdéseidre válaszolva konkrétan négy része van: Twilight-Alkonyat, New Moon-Újhold, Eclipse-Napfogyatkozás, Breaking Dawn-Hajnalhasadás. Ebből az első két rész jelent meg magyarul. Úgy olvastam, hogy az Eclipse keményborítósa októberben jelenik meg, 5 999 Ft-ért, a puha 2010. februárjában, 4 999 Ft-ért. Az utolsó kötet keményborítósa 2010. februárjában 6 999 Ft-ért, a kemény 2010. júniusában 5 999 Ft-ért. Legalábbis a könyvemben volt egy katalógus, és ez állt benne. Hát kíváncsi vagyok. De úgy hallom, hogy Stephenie Meyer dolgozik egy ötödik részen, ami a négy rész összefoglalva Edward szemszögéből írja le. Őszintén kíváncsi vagyok rá.

  Amúgy meg a cselekményről annyit, hogy halálosan és visszavonhatatlanul beleszerettem, egy rendkívül lebilincselő történet, ami magával ragad olyannyira, hogy semmi kedved visszatérni a való életbe.

  Csak ajánlani tudom, de csak 15 év felett, és nem azért, mert annyira erőszakos, és durva, hanem azért, mert szerintem egy 12-13 éves gyerek nem igazán tudja értékelni a könyv mondanivalóját (tisztelet a kivételnek). Szerintem semmi szükség arra, hogy ebből is divat, "hájszkulmjuzikel" legyen, mert már arrafelé halad (szánalmas).

  Szóval aki csak teheti, olvassa el, garantált élmény! ;)

 • - 2009. 04. 26.

  Tinédzser lányoknak kötelező elolvasni!! Hihetetlenül jó!

 • - 2009. 04. 02.

  azt hiszem, nem lehet nem szeretni!!!!kultusszá vált!

Írjon Ön is véleményt a(z) Twilight - Alkonyat termékről!

Értékelje Ön is a terméket!